Valentijnsdag

Vier Valentijnsdag in hartje Rotterdam bij restaurant JAQ

Valentijnsdag jaq

Valentijnsdag doorbrengen met je geliefde. Dat doe je bij Restaurant JAQ.  

Op dinsdag 14 februari is JAQ de place 2 be voor een romantische avond. Vier een spetterende avond in ons trendy restaurant, waar je wordt omringd door feestelijke aankleding en liefdevolle mensen. Een heerlijk 3-gangen shared diner inclusief bubbels, foto’s maken in de fotobooth én het winnen van verschillende prijzen. Bespreek alle hoogtepunten en creëer samen met je geliefde nieuwe herinneringen. Reserveer nu om zeker te zijn van een plekje! 

 

Menu

Speciaal voor deze gelegenheid stelt de keuken een menu samen waar de liefde vanaf spat. Gasten kunnen genieten van een 3-gangen shared diner en ontvangen een welkomstdrankje bij aankomst. In het menu is er ook genoeg aanbod voor veganisten en vegetariërs. 

Het driegangendiner zal €93,- bedragen voor 2 personen. Dit bedrag is inclusief een welkomstdrankje! Ook voor niet-valentijnvierders zijn we natuurlijk gewoon geopend om te komen genieten van al het moois deze avond.

Last Valentine

Vorig jaar vierde JAQ niet alleen Valentijnsdag, maar was het zelfs Valentijnsweekend. Gasten genoten van een 2-gangen lunch of 3-gangen diner en proostten met een glas bubbels bij aankomst. Daarbij maakten de aanwezigen kans op een overnachting bij Hilton Rotterdam. Het Valentijnsweekend stond in het teken van lock down your love. Iedereen kreeg de gelegenheid om de liefde vast te leggen met een persoonlijk liefdesslot en een moment in de fotobooth. Hieronder vind je een impressie van vorig jaar.

 

Previous slide
Next slide

Samen met je geliefden nieuwe herinneringen creëren. Dat doe je 14 februari in JAQ. Onder het genot van een 3-gangen diner zal het een onvergeetbare avond worden. Kan jij niet wachten om onze Valentijns cocktail te proeven? Reserveer direct via onderstaande button!

Interesse?

Neem contact met ons op voor een advies op maat!