Open reservering

Theater menu

Reserveer ons theater menu en geniet op tijd van jullie voorstelling

Theater menu

Met een voldaan gevoel van jouw theater voorstelling genieten? Wij bieden een trendy 3-gangen theater menu aan, waarbij jullie je niet druk hoeven te maken om een tijdstekort voor maar €42,50.

Het menu is zo samengesteld dat jullie een heerlijke variatie krijgen van vlees, vis en vegetarische gerechten. Door liefde in de producten te brengen smaakt alles precies zoals het hoort te smaken. 

Theater menu: groepen

Voor groepen van 20 tot maximaal 35 gasten hebben wij een private dining beschikbaar. De private dining met de prachtige spiegelwanden, biedt een unieke locatie om voorafgaand aan de show te genieten van een heerlijk shared dining 3-gangen menu. Met een variatie tussen vlees, vis en vegetarische gerechten is er voor ieder wat wils!

Oude Luxor Theater

Het oude Luxor Theater is hét karakteristieke theater van Rotterdam, gevestigd tegenover restaurant JAQ. Het theater ademt nostalgie met de oude details die overal terugkomen. Beneden in het theater vind je hele wanden vol met affiches uit vroegere tijden. Dagelijks betreden verschillende artiesten het toneel. Van cabaret tot muziekconcerten en van toneel tot spoken word. Een avondje theater plus genieten van het theatermenu bij JAQ is dé avond uit.

Luxor-Theater

De Doelen

Midden in de bruisende stad van Rotterdam vind je concertgebouw de Doelen. Een perfect architectonisch voorbeeld van de Nederlandse naoorlogse wederopbouw, maar ook een waar People Palace met internationale programmering en festivals. Met meer dan 600 concerten per jaar is de programmering heerlijk gevarieerd: van echte publiekstrekkers tot concerten voor fijnproevers, en van kinderconcerten tot uitvoeringen van pop, jazz, hiphop en nog veel meer.