Open reservering

Sip Soiree

Geniet onbeperkt van klassieke cocktails in het centrum van Rotterdam!

Sip Soiree

Welkom bij Cocktailbar JAQ, waar de donderdag een stuk lekkerder is geworden! Duik in de midweekmagie met onze Sip Soiree tussen 20.30 tot sluit en geniet onbeperkt van cocktails voor 35 euro in 1,5 uur!

 

Midweek Escape: ontsnap aan de drukte van de midweek en trakteer jezelf op een avond vol ontspanning, lachen en natuurlijk fantastische cocktails!

 

Socializen in stijl: of je nu bijkletst met vrienden of iets te vieren hebt, onze stijlvolle ambiance vormt het decor voor een perfecte donderdagavond.

 

Hoe jouw avond uit kan zien? Bekijk de video!

 

Kies jouw cocktail

JAQ heeft een selectie trendy cocktails samengesteld waar u van kunt genieten:

Espresso Martini: een heerlijke mix van rijke koffiesmaak en zachte wodka. Perfect voor degenen die hunkeren naar een cafeïnekick met een twist.

Moscow Mule: een glamoureus brouwsel met liemoensap, 42 Below Vodka en Fever-Tree Ginger Beer. Nip als een ster!

Mojito: de klassieke Cubaanse cocktail met verfrissende munt, pittige limoen en een vleugje zoetheid. Ideaal voor warme avonden.

Cosmopolitan: deze klassieker barst van frisse smaken van de cranberrysap en limoensap. Gecombineerd met 42 Below Vodka,  Cointreau en een vleugje plezier!

Connect with us

Volg ons op @restaurantjaq om op de hoogte te blijven van onze wekelijkse Sip Soiree-updates. Deel je avonturen op donderdagavond met #SipSoiree, en laten we samen elke donderdag onvergetelijk maken!

Advies op maat?

Neem contact met ons op!