Open reservering

Private dining

Vier jouw gender reveal, babyshower of 21-dinner in onze private dining

Een beetje bling

Laat je onderdompelen in de wereld van JAQ en beleef een once in a lifetime ervaring. De private dining van restaurant JAQ biedt diverse mogelijkheden voor lunches, diners en borrels voor privé en zakelijke gelegenheden. Geef de organisatie van het evenement volledig uit handen en geniet van een gezellige dag of avond in het bruisende centrum van Rotterdam.

Sharing is caring

De menukaart van restaurant JAQ is een variatie van vlees, vis en vegetarische gerechten, gecombineerd met zoete en hartige snacks. Het all day dining menu is heerlijk om te delen, maar geef het vooral aan als jouw voorkeur daar niet naar uit gaat. Heb jij bepaalde drankjes die je niet kan missen tijdens jouw private dining event? Bekijk dan vooraf welke wijnen, lokale bieren of cocktails jij wilt serveren of laat je adviseren door ons team.

Let’s decorate!

Heb jij iets te vieren en wil jij een keer all out? In samenwerking met Deetailz. bieden wij een totaal concept aan, waarin we met een oneindige bron van creativiteit aan de slag gaan om jouw private dining evenement volledig te decoreren in het thema dat jij voor ogen hebt. Van een kleurrijke babyshower of genderreveal, tot aan een trendy 21 diner, you name it! Deetailz. staat garant voor één ding en dat is de ‘WAUW’ factor. 

Enjoy-Cakes

Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk – wáánzinnig lekker, dat zijn de taarten van Enjoy-cakes. Met een breed assortiment, waarbij men ook de keus heeft voor een glutenvrije, lactosevrije of vegan taart, weten zij zich te onderscheiden. Neem contact op en wissel tijdens de eerste kennismaking van gedachten over het ontwerp en de smaak. Jullie worden uitgenodigd in de taartenwinkel in Spijkenisse waar jullie ook gelijk kunnen proeven.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een advies op maat!