Pasen

Vier 1e Paasdag in hartje Rotterdam bij restaurant JAQ

1e Paasdag

1e Paasdag doorbrengen met je geliefden. Dat doe je bij Restaurant JAQ.  

Op zondag 9 april is JAQ de place 2 be voor een heerlijke brunch. Vier een spetterende dag in ons trendy restaurant, waar je wordt omringd door feestelijke aankleding en liefdevolle mensen. Reserveer nu om zeker te zijn van een plekje! 

 

Menu

Speciaal voor deze gelegenheid stelt de keuken een menu samen waar de liefde vanaf spat. Gasten kunnen genieten van een 3-gangen shared diner en ontvangen een welkomstdrankje bij aankomst. In het menu is er ook genoeg aanbod voor veganisten en vegetariërs. 

De brunch zal €X,- bedragen voor X personen. Ook voor de mensen die geen Pasen vieren zijn we natuurlijk gewoon geopend om te komen genieten van al het moois deze dag.

Last Easter

Met de Easy Easter brunch maakten onze gasten het zichzelf makkelijk. Wij zorgen er dit jaar voor dat jullie worden verwend tijdens een uitgebreide paasbrunch met plenty of family time!

Previous
Next

Samen met je de familie Pasen vieren? Dat doe je 9 april in JAQ. Onder het genot van een heerlijke brunch zal het een onvergeetbare dag worden. Kan jij niet wachten? Reserveer direct via onderstaande button!

Interesse?

Neem contact met ons op voor een advies op maat!