Open reservering

Over JAQ

Het verhaal achter Restaurant & Cocktailbar JAQ in Rotterdam

Hello Gorgeous

Na jarenlang rondreizen, avonturen beleven en genieten van al het moois en lekkers wat de wereld te bieden heeft, heb ik besloten weer terug te komen naar mijn stad, Rotterdam. Al deze indrukwekkende reizen, de bourgondische gastvrijheid en verhalen waren te mooi om geheim te houden. Om deze reden heb ik besloten een bijzondere plek in Rotterdam te openen waar genieten en delen centraal staan.

Kiezen of delen? Dat is nergens voor nodig. Of je nou komt lunchen of dineren, de internationale menukaart met een Nederlandse twist is de gehele dag hetzelfde. Alles is zo gemaakt dat je de tafel vol lekkers kan zetten om te delen met elkaar. De chef en ik vinden het belangrijk dat alle gerechten zo eerlijk en puur mogen blijven. Door liefde in de lokale producten te brengen, smaakt alles precies zoals het hoort te smaken.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik niet vies ben van een borrel en een feestje. Daarom is er een knusse bar om lekker door te ‘jaqqen’ met aandacht voor de best cocktails, lokale bieren en bar bites. Dit maakt het dé perfecte plek om te zitten voordat je het nachtleven van Rotterdam ontdekt.

Liefs, JAQ