Open reservering

North Sea JAQ

Dance the night away op JAQ's after-party van North Sea Jazz

North Sea JAQ

Bij JAQ eindigt het programma van North Sea Jazz Festival niet zo vroeg! Op vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli nodigt JAQ jou uit bij North Sea JAQ om het festival door te zetten tot in de late uurtjes. JAQ zal open zijn tot en met 3 uur en zal de verrukkelijke hapjes, heerlijke drankjes en muziek regelen.

Kom echte Rotterdamse klassiekers bij ons eten! Bij JAQ zul je kunnen genieten van een mini kapsalon, mini burgers en nog veel meer. Ook de Bacardi bar staat klaar om jouw cocktails te maken!

North Sea Jazz 3 3 e1716896805956

Vrijdag en zaterdag

Krijg de jazz fever van Peggy Lee en jam met de JAQ’s North Sea Jazz band op de eerste twee avonden. JAQ’s NSJ band heeft al opgetreden in heel Europa, van Nederland en België tot Frankrijk, Duitsland en Luxemburg en zal de after-party op z’n kop zetten!

Sfeerproeven naar watvoor muziek het is? Beluister het hieronder!

Zondag

Sluit het knallend af met DJ De La Fresco en Monique on Sax!  

De getalenteerde Monique is inmiddels uitgegroeid tot een internationale sensatie en ze weet als geen ander hoe ze met haar saxofoon het publiek volledig omver kan blazen! Samen met DJ De La Fresco zullen zij een waanzinnig feest houden in JAQ. 

Save the date

Mis het niet en zet het in je agenda via de onderstaande knop! 

gc button1 nl
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media voor de laatste updates!

En meld je aan voor onze nieuwsbrief via de onderstaande knop

Stay in touch

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste gerechten en cocktails!