Valentijnsdag

Vier Valentijnsdag in hartje Rotterdam bij restaurant JAQ

Valentijnsdag jaq

Samen met je geliefden nieuwe herinneringen creëren. Dat doe je bij Restaurant JAQ. 

Op dinsdag 14 februari is JAQ de place 2 be voor een romantische avond. Vier een spetterende avond in ons trendy restaurant, waar je wordt omringd door feestelijke aankleding en liefdevolle mensen. Bespreek alle hoogtepunten en strike a pose in de photobooth.

 

Menu

Valentijnsdag doorbrengen met je geliefden. Dat doe je bij Restaurant JAQ. Speciaal voor deze gelegenheid stelt de keuken een menu samen waar de liefde vanaf spat. Gasten kunnen genieten van een 3-gangen diner en ontvangen een welcome drink bij aankomst. In het menu is er ook genoeg aanbod voor veganisten en vegetariërs. 

Het driegangendiner zal €85,- bedragen voor 2 personen. De welcome drink is inbegrepen!

 

Last Valentine

Vorig jaar vierde JAQ niet alleen Valentijnsdag, maar was het zelfs Valentijnsweekend. Gasten genoten van een 2-gangen lunch of 3-gangen diner en proostten met een glas bubbels bij aankomst. Daarbij maakten de aanwezigen kans op een overnachting bij Hilton Rotterdam. Het Valentijnsweekend stond in het teken van lock down your love. Iedereen kreeg de gelegenheid om de liefde vast te leggen met een persoonlijk liefdesslot en een moment in de fotobooth. Hieronder vind je een impressie van vorig jaar.

 

Previous
Next

Samen met je geliefden nieuwe herinneringen creëren. Dat doe je 14 februari in JAQ. Onder het genot van een 3-gangen diner zal het een onvergeetbare avond worden. Kan jij niet wachten om onze Valentijncocktail te proeven? Maak dan snel een reservering voor het 3-gangen diner bij JAQ via onderstaande button.

 

Interested?

Contact us for advice!