Open reservering

All-day dining

Het gezelligste restaurant in Rotterdam centrum

All-day dining

Of je nu wilt lunchen of dineren, het menu is de hele dag beschikbaar en wordt met liefde samengesteld. Het gedeelde dinerconcept geeft je de keuze: de tafel vullen met heerlijke gerechten om te delen of zelf genieten. Een perfecte plek om te ontspannen voor, tijdens en na je verkenningstocht door Rotterdam. 

Wij geloven in de kracht van lokale producten in onze internationale gerechten. Zo creëren we gerechten die niet alleen heerlijk zijn, maar ook een verhaal vertellen over onze verbinding met de regio en de wereld. Kom langs en proef zelf de geweldige smaken!

Een Nederlandse twist

Bij Restaurant JAQ krijgen internationale gerechten een Nederlandse twist door gebruik te maken van lokale ingrediënten. JAQ haalt inspiratie uit de wereldkeuken en combineert dit met de rijke smaken van Nederlandse producten. 

Neem bij bijvoorbeeld onze asperges á la Flamande die gemaakt zijn van verrukkelijke Nederlandse asperges of de Floating Farm hangop dat gemaakt is van koeienmelk van de Flaoting Farm in Rotterdam!

Benieuwd naar wat we nog meer serveren? Bekijk onze kaart!

Advies op maat?

Voor speciale gelegenheden biedt het privégedeelte van restaurant JAQ verschillende opties voor lunches, diners en drankjes. Neem contact met ons op!

Stay in touch

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste gerechten en cocktails!