Open reservering
Jaq-logo-transparent

Lunch, diner en cocktails in Rotterdam

Na jarenlang rondreizen, avonturen beleven en genieten van al het moois en lekkers wat de wereld te bieden heeft, heb ik besloten weer terug te komen naar het centrum van mijn stad, Rotterdam. Al deze indrukwekkende reizen, de bourgondische gastvrijheid en verhalen waren te mooi om geheim te houden. Om deze reden heb ik besloten een bijzondere plek in Rotterdam aan de Kruiskade te openen waar genieten en delen centraal staan.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik niet vies ben van een borrel en een feestje. Daarom is er een knusse bar om lekker door te ‘Jaqqen’ met aandacht voor de beste cocktails, lokale bieren en bar bites. Dit maakt het dé perfecte plek om te zitten in het centrum voordat je het nachtleven van Rotterdam ontdekt.

Liefs, Jaq

Menu

Of je nou komt lunchen of dineren, de met liefde samengestelde menukaart in JAQ is de gehele dag hetzelfde. Kiezen of delen? Dat is nergens voor nodig. Met het shared dining concept kan je de tafel vol lekkers zetten om te delen met elkaar. De chef en ik vinden het belangrijk dat alle gerechten zo eerlijk en puur mogelijk blijven. Door liefde in de producten te brengen smaakt alles precies zoals het hoort te smaken.

Moet jij binnenkort een deal bespreken of wil jij jouw werkoverleg net iets leuker maken? Centraal gelegen aan de Kruiskade, biedt JAQ ook een 3-gangen lunch aan waar jij binnen een uur de rekening hebt betaald! 

Benieuwd wat we precies serveren? Klik op de knop hieronder!

Duik in de midweekmagie met onze Sip Soiree tussen 20.30 tot sluit en geniet onbeperkt van cocktails voor 35 euro in 1,5 uur!

Of je nou wat te vieren hebt of gezellig wil bijkletsen met wat vrienden, maak jouw donderdagavond leuker bij JAQ. Kies uit onze klassiekers om er de hele avond van te genieten en sip the night away!

Private dining

Laat je onderdompelen in de wereld van JAQ en beleef een once in a lifetime ervaring. De private dining van restaurant JAQ biedt diverse mogelijkheden voor lunches, diners en borrels voor privé en zakelijke gelegenheden. Geef de organisatie van het evenement volledig uit handen en geniet van een gezellige dag of avond in de bruisende stad van Rotterdam.

Wie gingen jou voor?

Stay in touch

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste gerechten en cocktails!